Støt som virksomhed

Din virksomhed har mulighed for at bakke op om Merkur Fondens støtte til projekter, der er værdiskabende og bæredygtige for samfundet på langt sigt.

Med støtten får I et godt supplement til virksomhedens CSR-fokus, og jeres støtte betyder, at Merkur Fonden kan gøre en forskel inden for forskning, uddannelse, humanitært arbejde, kultur, økologi og sundhed.

Det kræver ikke nødvendigvis nogen stor indsats eller donation fra virksomheden. Et lille bidrag kan gøre en stor forskel. Men også længere og mere strategisk samarbejde kan både komme samfundet og din virksomhed til gavn.

Samarbejde og rådgivning

Merkur Fonden har kendskab til mange projekter og initiativer, både i Danmark og i udlandet, og vi vil gerne rådgive jer i, hvordan virksomhedens gave kommer til at gøre den største forskel. I får professionel rådgivning og kan trække på vores kendskab til social, miljømæssig og samfundsmæssig bæredygtighed, så din virksomhed som bidragsyder kan være med til at føre samfundet i en mere helhedsorienteret retning.

Skriv eller ring til os på merkurfonden@merkur.dk, tlf.: 70 27 27 06

I menuen til venstre kan I læse mere om eventuelle særlige regler, der gælder for jeres virksomhedsform eller i særlige situationer.